0 items

Een spoel voor uw transformator

Home » Spoel transformator
R
Maatwerk in overleg
R
Gratis verzending vanaf €500
R
Onderdeel van A.C.E. Wikkeltechniek
Trafo op maat
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
Standaard ingegoten 1 fase trafo
1 fase trafo met schroefklem
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
Standaard 1 fase ringkerntrafo

Heeft u een nieuwe spoel nodig voor uw transformator? Laat uw nieuwe spoelen ontwikkelen door een vakkundig bedrijf als ACE Transformers and Coils. Wij staan u bij het gehele productieproces bij. U geeft zelf de specificaties door waarmee onze specialisten een ontwerp maken. Na goedkeuring van het ontwerp gaan wij voor u aan de slag.

Laat een spoel ontwikkelen die geschikt is voor uw transformator

Een transformator bestaat uit twee spoelen. Zijn een of beide van uw spoelen aan vervanging toe? Dan is het van belang dat u een spoel laat ontwikkelen die past bij de specificaties van uw transformator. Onze vakkundige medewerkers hebben door hun jarenlange ervaring veel kennis over het maken van spoelen. Zij geven u dus gegrond advies over uw specifieke, geschikte spoel. Wij ontwikkelen namelijk spoelen voor diverse doeleinden, zoals detectiespoelen voor indicatiesystemen of filterspoelen voor ontstoring. Daarnaast leveren wij ook altijd goede kwaliteit en service.

Vraag vrijblijvend om meer informatie

ACE Transformers and Coils is dé partner op het gebied van transformators en spoelen. Naast dat u bij ons terechtkunt voor het ontwikkelen van de geschikte spoel voor uw transformator, helpen wij u ook bij de reparatie van uw ventilator. Heeft u vragen over onze diensten? Bel ons dan op 077 398 52 61 of stuur een e-mail naar info@ace-tc.com om contact met ons op te nemen.

Staat uw product niet in onze webshop?

In overleg is maatwerk bij ons mogelijk