[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3382″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]

Behalve reparatie en geoptimaliseerde revisie, service en onderhoud slaagt u bij ons uiteraard ook voor de aanschaf van nieuwe aandrijvingen. Uw aanvraag, toepassing en specificaties beantwoorden wij met de juiste keuze van motor. Of met een alternatieve keuze die voor uw toepassing zelfs beter geschikt is.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Reparatie en Revisie

Machinestoringen zijn niet zelden het gevolg van een defecte motor. Dan staat u voor de keus: vervangen of repareren c.q. herwikkelen.
Vervanging van een speciale motor door een nieuwe is meestal een kostbare en tijdrovende aangelegenheid. Behalve hoge kosten en een lange levertijd bestaat ook de kans dat uw type uitvoering niet meer bestaat. Of dat vergelijkbare aandrijvingen worden geleverd in gewijzigde uitvoeringen.
Bij het repareren van uw motor is dit probleem niet aan de orde, omdat uw motor compleet wordt gereviseerd en indien nodig herwikkeld. Tot absolute nieuwstaat. In dat geval doet zich bovendien de gelegenheid voor uw motor te optimaliseren voor de omstandigheden waarin hij functioneert.
Zo kan de motor bijvoorbeeld worden aangepast aan hogere bedrijfstemperaturen of aan vochtigere omstandigheden.Daarnaast kunnen wij, via berekeningen en het herwikkelen van uw motor, deze geschikt maken voor inzet met een andere voedingsspanning. Het voordeel is dat ACE Wikkeltechniek dit snel en accuraat voor u kan verzorgen tegen veelal lagere kosten dan een nieuwprijs.

Diagnose en Optische Laser Uitlijning

Een vervangende nieuwe motor zal na verloop van tijd dezelfde problemen gaan vertonen als uw oude aandrijving.

Bij revisie echter hebben we bij ACE Wikkeltechniek de optie om de geconstateerde schade of slijtage – in combinatie met de toepassingsomstandig-heden – te herleiden ot de oorzaak van het defect. En kunnen wij nauwkeurig vaststellen welke geïmplementeerde verbeteringen uw motor in de toekomst efficiënter, nauwkeuriger en langduriger zullen laten functioneren. Langer en beter dus dan een nieuwe motor. Maar dan tegen veel gunstiger condities!

Ook kunnen wij – in het geval dat uw machines niet perfect in lijn met elkaar staan – ter plaatse een Optische Laser Uitlijning voor u uitvoeren, waarbij uw machines optimaal aan elkaar verbonden worden. En oude oorzaken van slijtage en schade aan lagers, passingen, afdichtingen en koppelingen weggenomen worden. Ook hier levert samenwerking met ACE Wikkeltechniek u dus geld op.

Service en Ondersteuning

Behalve correctief onderhoud kunnen wij voor u ook preventief onderhoud aan uw machines verzorgen. De Optische Laser Uitlijning is daar een zeer kostenbesparend voorbeeld van. Onderhoud en service wordt – al naar gelang de vorm – door onze monteurs zowel bij u op locatie als bij ons in huis uitgevoerd. Hiervoor zijn wij 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

Uw voordelen van ‘geoptimaliseerde revisie’ van aandrijvingen:

  • toepassingsgericht afgestemd èn verbeterd
  • betrouwbaarder dan nieuw
  • sneller beschikbaar, tijdig leverbaar
  • minder schrootafval dus lagere dumpkosten
  • milieubewust hergebruik van grondstoffen als koper
  • aanmerkelijk goedkoper.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]