Ingieten van epoxy en PU giethars

Het ingieten van uw elektrotechnische en elektronische componenten met epoxy of PU (polyurethaan) giethars, laat u helemaal naar wens verzorgen door ACE Transformers and Coils. Bij ons profiteert u van jarenlange ervaring in de elektromechanica. Wij kunnen verschillende producten, zoals transformatoren, elektronicacomponenten, sensoren, magneetspoelen en LED-verlichtingen gieten met behulp van epoxyhars. Dat kan zowel ‘vormvrij’ als ‘met behuizing’. U rekent bij ons bovendien altijd op maatwerk en persoonlijke service. Laat ons uw wensen weten en ontdek de ongekende mogelijkheden voor uw product.

Gietvormen en mallen gebruiken bij het ingieten van epoxy en PU giethars

Het ingieten van elektronica met epoxy of PU giethars, beschermt uw elektronische product onder andere tegen vibraties, doorslag, vocht en vandalisme. Heeft u een speciale opdracht voor ons? Wij ontwerpen en produceren desgewenst gietvormen en gereedschappen voor uw producten. Hierbij worden uw speciale wensen met betrekking tot de vorm altijd volledig ingewilligd. Bovendien kunt u door te kiezen voor een ideaal ontwerp erg veel kosten besparen bij het gieten met epoxyhars. Waar nodig voorzien onze medewerkers u daarnaast graag van advies. Jarenlange ervaring in tal van branches zorgt ervoor dat de vakmensen van ons wikkelbedrijf precies weten wat voor product bij uw toepassing past.

Vraag meer informatie over vormvrij gieten met epoxyhars

Bestaat er geen behuizing voor het in te gieten spoel voor uw transformator, dan kunnen wij ‘vormvrij’ ingieten met epoxy of PU giethars. Uiteraard kunnen we bij het gieten gebruik maken van specifiek voorgeschreven epoxyhars. Bent u benieuwd naar onze opties voor het ingieten van uw producten met epoxy of PU giethars? Of bent u, naast het gieten van epoxyhars, geïnteresseerd in andere werkzaamheden als het wikkelen van de ringkern van uw trafo? U krijgt bij ons altijd kwalitatieve service op maat. Bel naar 077 398 52 61 of vul ons contactformulier in en onze medewerkers vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.