0 items

Ringkern wikkelen

Home » Ringkern wikkelen
R
Maatwerk in overleg
R
Gratis verzending vanaf €500
R
Onderdeel van A.C.E. Wikkeltechniek
Trafo op maat
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
Standaard ingegoten 1 fase trafo
1 fase trafo met schroefklem
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
Standaard 1 fase ringkerntrafo

ACE Transformers and Coils staat voor u klaar als u de ringkern van uw transfo wilt laten wikkelen. We gebruiken een wikkelapparaat voor ieder type trafo. U kunt bovendien bij ons terecht voor het repareren van uw elektromechanica of voor het ontwikkelen van een nieuwe trafo of spoel.

Als wij de ringkern van uwtrafo wikkelen, kunt u hem nog lang gebruiken

Heeft u een ringkerntransformator waarvan u de ringkern wilt laten wikkelen? Dan zit u bij ons zeker goed. Uw transfo is bij ons in goede handen. Wij hebben namelijk al jarenlange ervaring op het gebied van het transformatoren. Zo weten wij precies welk type transformator geschikt is voor uw toepassing. Wilt u naast het wikkelen van de ringkern van uw trafo  ook een spoel laten wikkelen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Bel ons voor meer informatie

Laat u de ringkern van uw trafo wikkelen door onze vakkundige medewerkers? Dan is uw ringkerntransfo na het wikkelen weer in nieuwstaat. Zo kunt u er nog lang gebruik van maken. Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Stuur ons dan een e-mail via info@ace-tc.com of bel ons op 077 398 52 61. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van ons contactformulier.

Staat uw product niet in onze webshop?

In overleg is maatwerk bij ons mogelijk