Transformator kopen

  • Maatwerk in overleg
  • Gratis verzending vanaf €1000
  • Onderdeel van ACE Transformers & Coils
Ingegoten PCB transformatoren
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
1 fase trafo met schroefklem
Standaard 1 fase ringkerntrafo

Heeft u een eigen bedrijf en zit u eraan te denken om online een nieuwe transformator op maat te kopen? Als u kiest voor ACE Transformers and Coils, heeft u de keuze uit een ruim aanbod. Doordat de transformator op maat wordt gemaakt, vindt u altijd het materiaal dat aansluit bij uw vraag. Kies ervoor om online uw transfo op maat bij een professional te bestellen en krijg het rendement dat u nodig heeft.

Een nieuwe transformator op maat kopen doet u eenvoudig online

Het grote voordeel als u bij ons een nieuwe transformator wilt kopen, is dat u deze trafo op maat eenvoudig online bestelt. Met onze kennis zorgen wij ervoor dat u het rendement en het vermogen krijgt waar u naar op zoek bent. Daarnaast hebben onze transformatoren en spoelen weinig mechanisch bromgeluid en verliest de transformator op maat amper energie, doordat er weinig strooiveld is. Wij maken een transfo op maat volgens de afmetingen die u wenst. Zo heeft u altijd een trafo op maat die aansluit bij uw werkzaamheden.

Het materiaal dat precies bij uw wensen aansluit

Als u op zoek bent naar een trafo op maat van ACE Transformers and Coils, zijn er een aantal zaken die u op een rijtje wilt hebben, voordat u een nieuwe transformator gaat kopen. Wij begrijpen goed dat een transfo op maat een investering is die u niet iedere dag doet. Daarom luisteren wij nauwkeurig naar uw wensen en zorgen we ervoor dat u de elektrische spanning, het formaat en het resultaat krijgt dat u wenst. Bestel eerst een prototype van uw geïsoleerde transfo en kom erachter of de transformator op maat die u online bij ons wilt kopen, aansluit bij uw wensen.

Bestel uw trafo op maat bij ons

Bij ons kunt u voor meer zaken terecht dan enkel het kopen van een nieuwe transformator op maat of een transfo met schroefklem. Wat dacht u van het wikkelen en het laten ingieten van producten als een trafo op maat? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag met alles wat met een transfo op maat te maken heeft. Heeft u nog vragen voordat u een trafo op maat bestelt? Geef het door aan onze medewerkers via 077 398 52 61 en geniet snel van een transfo die op maat is gemaakt. U kunt ook contact met ons opnemen en een nieuwe transformator kopen door ons contactformulier in te vullen.

Ook interessant