Printtrafos

Wilt u een printtrafo aanschaffen? Bekijk dan het assortiment aan transformatoren van de webshop ACE Transformers and Coils. U kiest bij ons een ingegoten PCB-transfo die past bij uw toepassing. Het is ook mogelijk om een printtransfo te laten ontwikkelen door onze specialisten. U geeft aan welke specificaties uw ingegoten PCB-transformator dient te hebben, en wij zorgen ervoor dat uw ingegoten transfo precies gemaakt wordt zoals u wenst. U wordt door onze medewerkers tijdens het gehele productieproces van uw printtransformator op de hoogte gehouden; van ontwerp tot eindproduct.

Een printtrafo kopen die gemaakt is volgens uw gewenste specificaties

Heeft u een nieuwe ingegoten PCB-transformator nodig voor uw printplaat? Bestel uw ingegoten transfo dan in onze webshop. Al onze producten zijn van de beste kwaliteit, net als onze service. Het ontzorgen van klanten staat bij ons centraal. Wij helpen u dus graag met al uw vragen rondom een printtransformator. Zo staan we ook voor u klaar bij de aanschaf van uw printtransfo, zoals een PCB transformer low profile. Ook wanneer u een ingegoten PCB-transfo aanschaft met 230V, bijvoorbeeld een 230V PCB transformer, helpen wij u graag. Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden die wij bieden rondom een printtrafo. Het is bovendien mogelijk om bij ons zelf uw printtransfo te ontwikkelen. Het bouwen van onder andere een printtransformator is nu ook onze hoofdbezigheid.

Een ingegoten PCB-transformator laten leveren

U heeft bij ons eveneens de mogelijkheid om een ingegoten transfo te bestellen. Wij zijn namelijk ook ingericht op het ingieten van elektronica. U heeft hierbij de keuze uit epoxy en PU hars. Uw ingegoten PCB-transfo is van de beste kwaliteit. Wij proberen uw printtrafo daarom zo goed mogelijk aan te sluiten op uw keten, zodat deze optimaal kan functioneren. Als u bij ons een ingegoten PCB-transformator laat ontwerpen en leveren, geeft u daarom de specificaties door waar uw printtransfo aan dient te voldoen.

Schaf uw ingegoten transfo bij ons aan

Wilt u een ingegoten PCB-transfo kopen bij een specialistisch bedrijf met jarenlange ervaring in de elektromechaniek? Dan is ACE Transformers and Coils de geschikte partner voor u. U schakelt ons in als u een printtransformator wilt aanschaffen, wilt ontwikkelen, wilt laten wikkelen of wilt assembleren. Op onze speciale assemblageafdeling kunnen wij namelijk complete samenstellingen assembleren waar een printtrafo of spoel een onderdeel van is. Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een opdracht voor ons in de vorm van een ingegoten transfo? Vul dan ons contactformulier in. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Het is ook mogelijk om ons te bellen op 077 398 52 61.

Alle printtrafo’s