Het ingieten van elektronica

Home/Ingieten elektronica
Maatwerk in overleg
Gratis verzending vanaf €1000,-
Aanschaf en onderhoud

Voor het ingieten van uw elektronica gaat u naar ACE Transformers and Coils. Wij helpen u graag. Met behulp van deze techniek wordt uw elektronica beschermd. Heeft u specifieke wensen? Vraag onze experts dan naar alle mogelijkheden voor uw product.

Populaire producten:

Bekijk al onze producten in onze webshop

Wij zijn uw partner voor het ingieten van elektronica

Onze vakkundige medewerkers verzorgen al jaren het gieten van epoxy giethars in diverse producten. Zo hebben wij onder andere het ingieten van elektronica door de jaren heen tot een specialisme verheven. Elk gewenst elektronicacomponent, zoals een 3-fase-transformator, is door ons vakkundig en snel in te gieten. Op deze manier wordt uw elektronica beschermd tegen vocht, doorslag, vibraties, concurrentie en vandalisme.

Ingieten op maat

Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in het ingieten van elektronica, zowel met behuizing als vormvrij. Bij het vormvrij ingieten van elektronica is het mogelijk om de mal volledig naar uw wens te ontwerpen en samen te stellen. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos! Uiteraard geven wij u graag advies over onze vele opties als een ingegoten PCB-transfo, zodat u bent verzekerd van een product van de hoogste kwaliteit.

Vragen? Vul het contactformulier in!

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over onze opties voor het ingieten van uw elektronica? Aarzel dan niet en bel naar 077 398 52 61. Onze medewerkers nemen graag de tijd om u te voorzien van meer informatie. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier als u vragen voor ons heeft. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.