0 items

3 fase transformator

Home » 3 fase transformator
R
Maatwerk in overleg
R
Gratis verzending vanaf €500
R
Onderdeel van A.C.E. Wikkeltechniek
Trafo op maat
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
Standaard ingegoten 1 fase trafo
1 fase trafo met schroefklem
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
Standaard 1 fase ringkerntrafo
Met een 3 fase transformator past u gemakkelijk grote stroomvermogens aan die gebruikt worden in een driefasig hoogspanningsnetwerk, om het spanningsniveau te veranderen naar een bruikbaar niveau. ACE Transformers and Coils heeft betrouwbare transformatoren, waardoor u op een veilige manier de spanning krijgt die u wenst.

Met een 3 fase transformator krijgt u de spanning die u nodig heeft

Met behulp van een 3 fase transformator wordt de spanning gelijkmatig omlaag gebracht, zonder dat er veel vermogen verloren gaat. Wij maken voor u de transformator waardoor u gebruik kunt maken van de netspanning die u nodig heeft. Van ontwerp tot engineering en van ingieten tot assembleren: wij helpen u graag op weg zodat u kunt profiteren van onze kwalitatieve producten.

Het resultaat dat u verwacht van een professional

Doordat wij onze producten zelf ontwerpen, krijgt u altijd het resultaat dat u verwacht. Wij hechten dan ook veel waarde aan persoonlijke service en het ontzorgen van onze klanten. Bestel eenvoudig het materiaal dat u zoekt online of neem contact met ons op door te bellen naar 077 398 52 61. Ook voor het ingieten van een 3 fase transformator, of een ander product helpen wij u graag verder.

Staat uw product niet in onze webshop?

In overleg is maatwerk bij ons mogelijk