Transformator wikkelen

Home/Transformator wikkelen
Maatwerk in overleg
Gratis verzending vanaf €1000,-
Aanschaf en onderhoud

Uw transformator laat u volledig naar specificatie wikkelen door ACE Transformers and Coils. Wij bieden u ongekende mogelijkheden voor uw transformator! Heeft u een nieuwe trafo nodig, omdat u de oude niet meer kunt laten wikkelen? Dan kunt u deze bij ons naar wens laten ontwikkelen. U profiteert bij ons van jarenlange ervaring en vakmanschap.

Populaire producten:

Bekijk al onze producten in onze webshop

Een transformator volledig naar wens laten wikkelen

Laat uw oude trafo geheel naar wens wikkelen. Ons bedrijf heeft al ruim dertig jaar ervaring in het wikkelen van een transformator als een:

  • Transformator voor stuurstroomvoeding;
  • 1-fase-transformator;
  • 3-fase-transformator;
  • HF-transformator;
  • Ingegoten transformator;
  • Ringkerntransformator;
  • Veiligheidstransformator;

Naast deze en vele andere standaardvarianten, is het voor ons ook mogelijk om voor uw toepassing een speciale trafo te wikkelen. Aan de hand van uw wensen (qua vermogen, grootte, spanningen, et cetera) zullen wij de perfecte transformator ontwerpen en wikkelen. De mogelijkheden zijn hierbij oneindig! Vanzelfsprekend geven wij u hierbij graag advies op maat. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat voor nieuwe transformator geschikt is voor uw toepassing. Uw trafo wordt door ons in iedere gewenste hoeveelheid geleverd: van één tot aan een oneindig aantal stuks!

Vragen? Vul het contactformulier in!

Bel ons of stuur een e-mail

Uiteraard laten wij u graag meeprofiteren van onze rijke ervaring in het wikkelen van een transformator. Waar nodig voorzien wij u van advies, zodat u bent verzekerd van de perfecte ferrietkern transformator. Om ook een trafo naar specificatie te laten wikkelen, belt u naar 077 398 52 61 of vult u ons contactformulier in. Wij geven u graag meer informatie en een vrijblijvende offerte.