Ferrietkern transformator

Home/Ferrietkern transformator
Maatwerk in overleg
Gratis verzending vanaf €1000,-
Aanschaf en onderhoud

ACE Transformers and Coils is u uitstekend van dienst als u zoekt naar een ferrietkern transformator. Deze transformator is met name geschikt voor hoogfrequente schakelingen in bijvoorbeeld de telecommunicatiesector. Voor iedere toepassing leveren wij de meest geschikte transformator. Onze producten zijn altijd van een hoogwaardige kwaliteit en onze dienstverlening is uitstekend.

Populaire producten:

Bekijk al onze producten in onze webshop

Een ferrietkern transformator op maat laten maken

Wij fabriceren al jarenlang transformatoren en elektromotoren op maat. Ook een ferrietkern transformator stemmen wij volledig af op de wensen van de klant. Geef aan onze deskundige medewerkers door wat u verlangt, zodat zij ermee aan de slag kunnen. Ferriet kan bovendien goed gebruikt worden als kernmateriaal in een spoel die we voor u maken. U beschikt binnen een kort tijdsbestek over de ferrietkern transformator die u bij ons aanvraagt. Daarnaast heeft u bij ons wikkelbedrijf een ruime keuze op het gebied van vermogen, spanningen en grootte. Ook kiest u zelf het aantal transformatoren en spoelen dat u wenst. Ongeacht het aantal helpen wij u graag.

Vragen? Vul het contactformulier in!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u benieuwd wat ACE Transformers and Coils allemaal voor u kan betekenen? Of heeft u nog vragen over de toepassing van een ferrietkern transformator? Neem dan contact op met onze medewerkers door te bellen naar 077 398 52 61 of door een e-mail te sturen naar info@ace-tc.com. Zij vertellen u graag meer over onze producten en diensten, zoals het wikkelen van een ringkern.