0 items

Spoel wikkelen

Home » Spoel wikkelen
R
Maatwerk in overleg
R
Gratis verzending vanaf €500
R
Onderdeel van A.C.E. Wikkeltechniek
Trafo op maat
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
Standaard ingegoten 1 fase trafo
1 fase trafo met schroefklem
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
Standaard 1 fase ringkerntrafo

Elke gewenste spoel laat u op snelle en vakkundige wijze wikkelen door ACE Transformers and Coils. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om aan iedere klant maatwerk van de hoogste kwaliteit te leveren. Zo kunt u ook een trafo naar uw eigen specificaties laten ontwikkelen door ons.

Uw spoel helemaal naar wens laten wikkelen

Laat uw spoel helemaal naar wens wikkelen door onze vakkundige medewerkers. Ons bedrijf beschikt over een uitgebreid arsenaal aan wikkelmachines, waarmee onder meer de volgende spoelen volledig naar specificatie zijn te (her)wikkelen:

  • DC- en AC-spoelen (t.b.v. frequentieregelaars)
  • Filterspoelen (voor ontstoring)
  • Relaisspoelen (voor mechanische relais)
  • Detectiespoelen (indicatiesystemen)
  • Smoorspoelen (voor afvlakking)
  • Luchtspoelen (voor automotive toepassingen)

Daarnaast vormt ook het wikkelen van speciale, voor uw toepassing op maat gemaakte spoel geen enkel probleem voor onze ervaren vakmensen. Voor deze complexe spoelen voor uw transformator produceren wij eigen spoelkokers met behulp van onze ingiettechnieken. Hierdoor spelen wij nog beter op uw wensen in. Gedurende het proces zijn wij u graag van dienst met deskundig advies. Wij zorgen er te allen tijde voor dat we de ideale spoel voor uw toepassing ontwikkelen.

Vraag naar alle mogelijkheden

Wilt u ook uw spoel laten wikkelen door de professionals van ACE Transformers and Coils? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 077 398 52 61 of het e-mailadres info@ace-tc.com. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie en, indien gewenst, een vrijblijvende offerte.

Staat uw product niet in onze webshop?

In overleg is maatwerk bij ons mogelijk