Spoel wikkelen

Home/Spoel wikkelen
Maatwerk in overleg
Gratis verzending vanaf €1000,-
Aanschaf en onderhoud

Elke gewenste spoel laat u op snelle en vakkundige wijze wikkelen door de specialisten van ACE Transformers and Coils. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om aan iedere klant maatwerk van de hoogste kwaliteit te leveren. Zo kunt u ook een trafo naar uw eigen specificaties laten ontwikkelen door ons.

Populaire producten:

Bekijk al onze producten in onze webshop

Uw spoel helemaal naar wens laten wikkelen

Laat uw spoel helemaal naar wens wikkelen door onze vakkundige medewerkers. Ons bedrijf beschikt over een uitgebreid arsenaal aan wikkelmachines, waarmee onder meer de volgende spoelen volledig naar specificatie zijn te (her)wikkelen:

  • DC- en AC-spoelen (t.b.v. frequentieregelaars)
  • Filterspoelen (voor ontstoring)
  • Relaisspoelen (voor mechanische relais)
  • Detectiespoelen (indicatiesystemen)
  • Smoorspoelen (voor afvlakking)
  • Luchtspoelen (voor automotive toepassingen)

Daarnaast vormt ook het wikkelen van een speciale, voor uw toepassing op maat gemaakte spoel geen enkel probleem voor onze ervaren vakmensen. Voor deze complexe spoelen voor uw transformator produceren wij eigen spoelkokers met behulp van onze ingiettechnieken. Hierdoor spelen wij nog beter in op uw wensen. Gedurende het proces zijn wij u graag van dienst met deskundig advies. Wij zorgen er te allen tijde voor dat we de ideale spoel voor uw toepassing ontwikkelen en assembleren.

Vragen? Vul het contactformulier in!

Vraag naar alle mogelijkheden

Wilt u ook uw spoel laten wikkelen door de professionals van ACE Transformers and Coils? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 077 398 52 61 of het e-mailadres info@ace-tc.com. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie en, indien gewenst, van een vrijblijvende offerte.