Uw trafo maken met een wikkelmachine

Home/Trafo wikkelmachine
Maatwerk in overleg
Gratis verzending vanaf €1000,-
Aanschaf en onderhoud

Wilt u uw trafo laten produceren met een moderne wikkelmachine? ACE Transformers and Coils heeft voor ieder type trafo een geschikte wikkelmachine. Al onze machines worden bediend door ervaren specialisten in de elektrotechniek. Wij leveren altijd maatwerk van de beste kwaliteit.

Populaire producten:

Bekijk al onze producten in onze webshop

Laat ons uw trafo wikkelen met een geschikte, moderne wikkelmachine

Met een wikkelmachine kunnen wij uw trafo vakkundig produceren. Het maken en wikkelen van uw transformator wordt gedaan door échte vakmensen. Geef ons de specificaties van uw te ontwikkelen product door, en wij maken het precies naar uw wens. U kunt het gehele productieproces aan ons overlaten; we houden u van ontwerp tot eindproduct op de hoogte. Zo leveren wij onder andere transformatoren voor stuurstroomvoeding, 3-fase-transformatoren en speciale transformatoren op maat. Wij kunnen u bovendien helpen met het wikkelen van de ringkern van uw ringkerntransfo.

Vragen? Vul het contactformulier in!

Bespreek al uw opties met onze specialisten

Heeft u een opdracht voor ons? Wilt u uw trafo laten maken met een moderne wikkelmachine of wilt u uw elektronische producten laten ingieten met epoxy of PU giethars? Wij staan voor u klaar met verschillende diensten en advies! Vul ons contactformulier in als u vragen voor ons heeft of neem contact met ons op via 077 398 52 61.