0 items

Uw trafo maken met een wikkelmachine

Home » Trafo wikkelmachine
R
Maatwerk in overleg
R
Gratis verzending vanaf €500
R
Onderdeel van A.C.E. Wikkeltechniek
Trafo op maat
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
Standaard ingegoten 1 fase trafo
1 fase trafo met schroefklem
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
Standaard 1 fase ringkerntrafo

Wilt u uw trafo laten produceren met een moderne wikkelmachine? ACE Transformers and Coils heeft voor ieder type trafo een geschikte wikkelmachine. Al onze machines worden bediend door ervaren specialisten in de elektrotechniek. Wij leveren altijd maatwerk van de beste kwaliteit.

Laat ons uw trafo wikkelen met een geschikte, moderne wikkelmachine

Met een wikkelmachine kunnen wij uw trafo vakkundig produceren. Het wikkelen van uw transformator wordt gedaan door échte vakmensen. Wij wikkelen en produceren verschillende soorten transformatoren en spoelen. Geef ons de specificaties van uw te ontwikkelen product door, en wij maken het precies naar uw wens. U kunt het gehele productieproces aan ons overlaten; we houden u van ontwerp tot eindproduct op de hoogte. Zo leveren wij onder andere transformatoren voor stuurstroomvoeding, 1-fase-transformatoren en speciale transformatoren op maat. Wij kunnen u bovendien helpen met het wikkelen van de ringkern van uw ringkerntrafo.

Bespreek al uw opties

Heeft u een opdracht voor ons? Wilt u uw trafo laten maken met een moderne wikkelmachine of wilt u uw elektronische producten laten ingieten met epoxy of PU giethars? Wij staan voor u klaar! Vul ons contactformulier in als u vragen voor ons heeft of contacteer ons via info@ace-tc.com of 077 398 52 61.

Staat uw product niet in onze webshop?

In overleg is maatwerk bij ons mogelijk