Ringkernstransfo

  • Maatwerk in overleg
  • Gratis verzending vanaf €1000
  • Onderdeel van ACE Transformers & Coils
Ingegoten PCB transformatoren
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
1 fase trafo met schroefklem
Standaard 1 fase ringkerntrafo

Wilt u een ringkerntransfo kopen? Zorg er dan voor dat u altijd naar een specialist gaat. Aangezien de specialisten van ACE Transformers and Coils al hun ringkerntransformator op maat maken, krijgt u altijd het formaat en vermogen dat aansluit bij de werkzaamheden die u wilt uitvoeren. Bestel al uw benodigdheden voor een ringkerntrafo eenvoudig via onze webshop en ga voor kwaliteit.

Verkrijg professioneel advies bij het kopen van een ringkerntransfo

Op het moment dat u een ringkerntransfo wilt kopen, bent u op zoek naar het materiaal dat het best bij uw werkzaamheden aansluit. Toch kan het zijn dat u niet helemaal zeker weet welke ringkerntrafo dat is. Onze professionals helpen u graag met het realiseren van de ringkerntransformator die u nodig heeft. Als u op zoek bent naar de juiste afmetingen, een perfect vermogen en een uitstekend resultaat, doet u er goed aan om bij ons een ringkerntransfo of een printtrafo te kopen.

Eerst de ringkerntransformator proberen, daarna pas kopen

Naast dat wij een transformator op maat maken voor u, willen wij natuurlijk dat uw ringkerntrafo in de praktijk ook werkt zoals u verwacht. Daarom bestelt u eerst een prototype bij ons. Zo komt u er eenvoudig achter of de ringkerntransformator past bij uw werkzaamheden. Is dit het geval? Dan zorgen wij er zo snel mogelijk voor dat u uw eigen model krijgt.

Koop bij ons een ringkerntrafo van de beste kwaliteit

Een hoog rendement, kleine afmetingen, weinig strooiveld en amper mechanische bromgeluiden; de lijst met voordelen waarom u bij ons een ringkerntransfo zou kopen, is eindeloos. Bestel uw ringkerntransformator eenvoudig via onze webshop en ga voor de beste kwaliteit. Heeft u vragen voor ons professionele team of wilt u erachter komen welke ringkerntrafo u het best kunt kopen? U kunt ons bereiken via 077 398 52 61. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Ook interessant