3-fase-transformator

Home/3-fase-transformator
Maatwerk in overleg
Gratis verzending vanaf €1000,-
Aanschaf en onderhoud

Een op maat ontworpen en geproduceerde 3-fase-transformator vindt u bij ACE Transformers and Coils. Met een 3-fase-transformator past u gemakkelijk grote stroomvermogens aan die gebruikt worden in een driefasig hoogspanningsnetwerk, om het spanningsniveau te veranderen naar een bruikbaar niveau. Wij ontwerpen en produceren al vele jaren een groot aantal transformatoren. Zo is het mogelijk om bij ons een 3-fase-transformator naar uw wens te produceren. Wij leveren maatwerk van de allerhoogste kwaliteit!

Populaire producten:

Bekijk al onze producten in onze webshop

Een 3-fase-transformator op basis van de specificaties die u wenst

Met behulp van een 3-fase-transformator wordt de spanning gelijkmatig omlaag gebracht, zonder dat er veel vermogen verloren gaat. Wij maken voor u de transformator waardoor u gebruik kunt maken van de netspanning die u nodig heeft. Van ontwerp tot engineering en van ingieten tot assembleren: wij helpen u graag op weg zodat u kunt profiteren van onze kwalitatieve producten. Dit type transformator is geheel naar uw specificaties te vervaardigen. Bovendien is dit product leverbaar in series van één tot een groot aantal stuks. Gedurende het hele proces rekent u op support van onze deskundige medewerkers. Waar nodig voorzien wij u van advies, zodat u zeker weet dat wij dé perfecte 3-fase-transformator voor u maken. Voordat wij uw nieuwe transformator produceren, ontvangt u eerst een prototype om te testen. Bent u helemaal tevreden? Dan wordt de productie gestart. Mocht uw transformator in de toekomst reparatie, revisie en/of optimalisatie behoeven, zijn wij u opnieuw graag van dienst.

Vragen? Vul het contactformulier in!

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw 3-fase-transformator? Of bent u geïnteresseerd in andere diensten, zoals de reparatie van een ventilator? Wij informeren en adviseren u graag in een volledig vrijblijvend gesprek. Bel hiervoor naar 077 398 52 61 of stuur een e-mail naar info@ace-tc.com. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.