Reparatie van uw ventilator

Home/Reparatie ventilator
Maatwerk in overleg
Gratis verzending vanaf €1000,-
Aanschaf en onderhoud

ACE Transformers and Coils is gespecialiseerd in de reparatie en het onderhoud van onder andere een industriële ventilator, elektromotor en generator. Onze medewerkers zijn hiervoor binnen het bedrijf opgeleid en wij putten uit jarenlange ervaring die wij sinds 1979 hebben opgebouwd. Het is bovendien mogelijk om bij ons apparatuur te kopen.

Populaire producten:

Bekijk al onze producten in onze webshop

Reparatie, onderhoud of vervanging van uw huidige ventilator

Een beschadiging aan de ventilator is niet zelden een gevolg van een dieperliggend defect aan uw machinerie. ACE Transformers and Coils verzorgt daarom niet alleen de reparatie van uw ventilator. We gaan namelijk ook voor u op zoek naar de oorzaak van het probleem. Daarnaast verzorgen wij desgewenst het complete onderhoud van uw apparatuur. Zo helpen we u graag bij het wikkelen van uw trafo met onze wikkelmachine. Dankzij onze reparatie en ons (preventieve) onderhoud zal uw ventilator en andere apparatuur langer meegaan en efficiënter blijven draaien. Is uw ventilator niet meer te repareren? Dan leveren wij een nieuwe uit onze eigen voorraad vol ventilatoren en printtrafo’s.

Vragen? Vul het contactformulier in!

Vraag naar onze onderhoudsservice

Wilt u onze hulp inschakelen voor de reparatie van uw ventilator? Dan helpen we u graag. Als u gebruik wilt maken van onze service die u volledig ontzorgt, neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 077 398 52 61. Heeft u een probleem met uw ventilator of uw ferrietkern transformator? Dan kunt u ons, als u gebruikmaakt van onze onderhoudsservice, 24/7 benaderen.