0 items

Spoel maken

Home » Spoel maken
R
Maatwerk in overleg
R
Gratis verzending vanaf €500
R
Onderdeel van A.C.E. Wikkeltechniek
Trafo op maat
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
Standaard ingegoten 1 fase trafo
1 fase trafo met schroefklem
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
Standaard 1 fase ringkerntrafo

Een nieuwe spoel laat u maken door een vakkundig bedrijf als ACE Transformers and Coils. Wij produceren, repareren en wikkelen uw transformatoren en spoelen precies volgens de specificaties die u ons aanlevert. De productie van uw spoel is altijd naar uw wens. Wilt u een trafo of spoel van klein of groot formaat? U kunt bij ons terecht voor spoelen vanaf één stuk tot grote series.

Een spoel laten maken voor diverse toepassingen

Als u een specifieke spoel wilt laten maken voor uw bedrijf, zit u bij ons zeker goed. Wij ontwikkelen spoelen voor diverse toepassingen als:

  • Smoorspoelen
  • DC- en AC-spoelen
  • Relaisspoelen
  • Detectiespoelen
  • Filterspoelen
  • Luchtspoelen

Komt de spoel die u wilt laten maken niet in bovenstaande lijst voor? Dan ontwikkelen we de geschikte spoel voor uw transformator graag voor u. Er zijn nog meer diensten waarmee wij u kunnen helpen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het regenereren van uw elektromotoren.

Bespreek alle mogelijkheden met ons

Heeft u een opdracht voor ons? Wilt u door ons een spoel laten maken? Neem dan contact met ons op door ons te bellen op 077 398 52 61 of door een e-mail te sturen naar info@ace-tc.com. U kunt uw vragen ook stellen als u ons contactformulier invult.

Staat uw product niet in onze webshop?

In overleg is maatwerk bij ons mogelijk