Het regenereren van elektromotoren

Home/Regenereren elektromotoren
Maatwerk in overleg
Gratis verzending vanaf €1000,-
Aanschaf en onderhoud

Voor het regenereren van elektromotoren bent u bij ACE Transformers and Coils op de juiste plek. Wij zijn al jarenlang een toonaangevend bedrijf op het gebied van elektromechanica. U kunt bij ons terecht voor de reparatie van uw eigen elektromotor of transformator, maar het is ook mogelijk om bij ons een nieuwe trafo aan te schaffen.

Populaire producten:

Bekijk al onze producten in onze webshop

Wij helpen u graag met het regenereren van uw elektromotoren

Machinestoringen zijn vaak het gevolg van een defecte elektromotor. Dan staat u voor de keuze: gaat u de motor repareren of vervangen? Het vervangen is vaak een tijdrovende en kostbare aangelegenheid. Wij zijn u daarom graag van dienst door uw elektromotoren te regenereren of uw transformator te wikkelen. Wij zorgen ervoor dat uw aandrijving weer tot nieuwstaat wordt gerepareerd en vervolgens weer lange tijd meegaat. Sterker nog: we kunnen zelfs verbeteringen op het originele ontwerp doorvoeren zodat nieuwe slijtage en uitval aanzienlijk minder kans krijgen. Het grote voordeel is dat wij dit snel en accuraat voor u kunnen verzorgen, tegen veelal lagere kosten dan wat u voor een nieuwe elektromotor betaalt.

Vragen? Vul het contactformulier in!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Onze specialisten nemen graag de tijd om u te informeren over het regenereren van elektromotoren. Ook op het gebied van het wikkelen van een spoel kunt u bij ons terecht. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 077 398 52 61 en via ons contactformulier. Het is tevens mogelijk een e-mail sturen naar info@ace-tc.com.