Ringkerntrafo

Home/Ringkerntrafo
Maatwerk in overleg
Gratis verzending vanaf €1000,-
Aanschaf en onderhoud

Bij ACE Transformers and Coils verkrijgt u een ringkerntrafo geheel naar uw wens. Wij leveren in alle gevallen de ideale ringkerntransformator of een ander type transformator voor uw toepassing. Uiteraard schakelt u ons ook in voor deskundig advies over uw toepassing. Met onze ervaring die we sinds 1979 hebben opgebouwd, bent u bij ons verzekerd van een perfecte oplossing voor uw aandrijving en bijbehorende componenten.

Populaire producten:

Bekijk al onze producten in onze webshop

Een ringkerntrafo die geheel naar uw specificaties is ontworpen

Indien uw bedrijf een ringkerntransformator behoeft, is ons bedrijf dé uitgelezen partner. Al jarenlang produceert onze organisatie tal van transformatoren, geheel naar wens van onze klanten. Ook een ringkerntrafo wordt door ons geheel naar uw specificaties ontworpen en geproduceerd. Zo bieden wij u voor uw ringkerntrafo ongekende mogelijkheden op het gebied van onder meer vermogen, grootte en spanningen. Uw gewenste transformator, zoals een ringkerntrafo of een printtransformator, is tevens in één tot een oneindig aantal stuks te leveren. Wilt u een transformator met ringkern laten wikkelen? Onze specialisten beschikken ook over die kennis en kunde. Nadat uw trafo met onze wikkelmachine is gewikkeld, profiteert u van een ringkerntransformator in absolute nieuwstaat. Zelfs verbeteringen van het originele ontwerp voeren wij door indien u dit wenst. Hierdoor is de kans op slijtage of uitval aanzienlijk kleiner, zelfs in vergelijking met een nieuwe ringkerntransformator.

Vragen? Vul het contactformulier in!

Neem contact met ons op en bespreek de opties

Kwaliteit en goede service staan bij ons voorop en dat laten we te allen tijde terugkomen in onze producten. Wilt u een ringkerntrafo laten produceren, wikkelen of reviseren? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden met betrekking tot uw ringkerntransformator. Bel daarom gerust naar 077 398 52 61 en onze medewerkers zullen u verder informeren en/of voorzien van een vrijblijvende prijsopgave. Wij zijn ook bereikbaar via het e-mailadres info@ace-tc.com.