Ringkerntrafo 2x28v

  • Maatwerk in overleg
  • Gratis verzending vanaf €1000
  • Onderdeel van ACE Transformers & Coils
Ingegoten PCB transformatoren
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
1 fase trafo met schroefklem
Standaard 1 fase ringkerntrafo

Kiest u voor een ringkerntrafo van 2x28v van ACE Transformers and Coils, dan krijgt u daar verschillende voordelen voor terug ten opzichte van een conventionele bloktrafo. Onze professionals kunnen u vakkundig adviseren over welke transformatoren het best bij uw werkzaamheden aansluiten. Op die manier roeit u nooit tegen de stroom in en krijgt u altijd de spanning die u wenst.

Een hoog rendement met een ringkerntrafo 2x28v

Wij zorgen er van ontwerp tot aan engineering en van prototyping tot aan de ontwikkeling voor een ringkerntrafo 2x28v die uitblinkt tussen andere transformatoren. Door de opbouw van de kern heeft het apparaat een hoog rendement voor een effectiever gebruik. Hoe hoger het vermogen, des te hoger het rendement is. Een ander groot voordeel is dat een ringkerntrafo minder magnetisch strooiveld uitstraalt in vergelijking met een conventionele bloktrafo. Hierdoor is een ringkerntrafo 2x28v uitermate geschikte voor bijvoorbeeld audioversterkers of medische apparaten.

Makkelijke montage en bijzondere formaten

Naast het vermogen zijn er meer voordelen waarom de aanschaf van een ringkerntrafo 2x28v een goed idee is. De ringkerntrafo 2x28v is verkrijgbaar in kleine maten en zelfs afwijkende afmetingen zijn door ons te realiseren. Zo kunnen wij u transformator precies voor u op maat maken. Het monteren van een ringkerntrafo is binnen een mum van tijd gebeurd.

Schakel onze hulp in voor het beste resultaat

Bestel eenvoudig uw materiaal via onze webshop. Doordat wij zowel kleine als grote transformatoren maken, hebben wij ook het ontwerp dat bij uw werkzaamheden past. Vertel ons wat uw wensen zijn en neem contact op met onze specialisten. Heeft u al een transformator en wilt u deze laten ingieten? Ga alleen voor het beste resultaat en neem contact met ons op via 077 398 52 61.

Ook interessant