Ringkerntrafo 2x9v

  • Maatwerk in overleg
  • Gratis verzending vanaf €1000
  • Onderdeel van ACE Transformers & Coils
Ingegoten PCB transformatoren
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
1 fase trafo met schroefklem
Standaard 1 fase ringkerntrafo

Wanneer u voor een ringkerntrafo 2x9v kiest, weet u dat u kwaliteit in huis haalt. Vergeet conventionele bloktrafo’s en kies voor een product met tal van voordelen. ACE Transformers and Coils helpt u met een ringkerntrafo 2x9v op maat, zodat u voldoende kracht heeft om uw klus of project aan te pakken. Bent u op zoek naar kwaliteit met een hoog rendement? Kies dan voor een professionele transformator en bestel uw materiaal eenvoudig online.

Een ringkerntrafo 2x9v die perfect aansluit bij uw werkzaamheden

Of u nu meer of minder spanning nodig heeft, met een ringkerntrafo 2x9v krijgt u precies het juiste vermogen dat aansluit bij uw werkzaamheden. Doordat de ringkerntransformator een gunstiger magnetisch circuit heeft, is het strooiveld van het apparaat kleiner. Doordat de wikkelingen van de ringkerntrafo 2x9v over elkaar heen gewikkeld zijn, kunt u rekenen op een energiezuiniger resultaat in vergelijking met een conventionele bloktrafo.

Het formaat waar u naar op zoek bent

De producten die wij leveren, maken wij geheel volgens specificatie. Doordat wij de productie, waaronder het samenstellen en het ingieten van de modules, in eigen beheer hebben, krijgt u altijd de ringkerntrafo waar u naar op zoek bent. Van het juiste formaat tot aan engineering en van prototyping tot aan een perfecte ontwikkeling. Bent u daarnaast op zoek naar assemblagewerk? Ook dan helpen wij u graag verder.

Laat u adviseren door onze deskundige medewerkers

Doordat wij tal van transformatoren hebben, kan het in sommige gevallen lastig zijn om te achterhalen welke variant u nodig heeft. Neem in dat geval contact op met onze deskundige medewerkers. Via 077 398 52 61 vertellen zij u exact welk materiaal u het best kunt gebruiken.

Ook interessant