Ringkerntrafo 30va

  • Maatwerk in overleg
  • Gratis verzending vanaf €1000
  • Onderdeel van ACE Transformers & Coils
Ingegoten PCB transformatoren
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
1 fase trafo met schroefklem
Standaard 1 fase ringkerntrafo

Met een ringkerntrafo 30va krijgt u eenvoudig de spanning die u nodig heeft. Ga voor een hoog rendement en zorg ervoor dat de energie optimaal behouden blijft. Wanneer u een ringkerntrafo door ACE Transformers and Coils laat maken, weet u zeker dat het formaat, vermogen en het resultaat is zoals u wenst.

Krijg het voor elkaar met een ringkerntrafo 30va

Op het moment dat u een transformator zoekt om de juiste spanning te krijgen, is de kans groot dat u op zoek bent naar een ringkerntrafo 30va. In vergelijking met conventionele bloktrafo’s hebben deze apparaten een beduidend hoger rendement en hebben ze voldoende kracht om werkzaamheden uit te voeren. Doordat een ringkerntrafo 30va weinig strooiveld heeft, zal er weinig energie verloren gaan, iets dat te danken is aan de unieke constructie van de ringkern.

Precies de afmetingen die u nodig heeft

Een ander groot voordeel van een ringkerntrafo 30va, is het formaat en de afwijkende afmetingen die mogelijk zijn. Zo maken wij eenvoudig voor u de maximale hoogte of diameter die u nodig heeft voor het uitvoeren van uw werk. Van het ontwerp tot aan de realisatie van de ringtransformator, wij zorgen ervoor dat u het resultaat krijgt dat u wenst. Maar ook als u wilt dat wij producten ingieten of u op zoek bent naar assemblagewerk, helpen wij u graag.

Wij maken voor u de transformator die u zoekt

Waar wacht u nog op? Bestel online uw materiaal of neem contact met onze professionals op via 077 398 52 61. Ga voor een ringkerntrafo 30va met een hoog rendement en laat u verrassen door materiaal van hoge kwaliteit!

Ook interessant