Ringkerntrafo 500va

  • Maatwerk in overleg
  • Gratis verzending vanaf €1000
  • Onderdeel van ACE Transformers & Coils
Ingegoten PCB transformatoren
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
1 fase trafo met schroefklem
Standaard 1 fase ringkerntrafo

ACE Transformers and Coils heeft voor u de ringkerntrafo 500va, waardoor u altijd het vermogen krijgt dat u nodig heeft. Van de meest kleine afmetingen, tot transformatoren van groot formaat, wij maken het voor u op maat. Bestel uw ringkerntrafo eenvoudig online en vind het materiaal dat u verzekert van het uitvoeren van werkzaamheden op een effectieve, veilige en doeltreffende manier uw werkzaamheden.

De krachtige techniek van een ringkerntrafo 500va

Heeft u net wat meer voltampère nodig? Dan is de ringkerntrafo 500va wat u zoekt. Dankzij een hoog rendement en weinig strooiveld, gaat er weinig energie verloren en kunt u rekenen op een maximaal vermogen. Als het gaat om een mechanische brom in het apparaat hoeft u ook niets te vrezen. Door het ontbreken van een lichtspleet in de kern, is de ringkerntrafo 500va ongeveer acht keer stiller in vergelijking met de rechthoekige variant.

Kom er dankzij een prototype achter of de transformator bij uw werk aansluit

Doordat wij ons van het ontwerp tot aan de realisatie van het project bezighouden met het doorvoeren van uw wensen in het apparaat, weet u zeker dat u het resultaat krijgt dat u nodig heeft. Zowel voor het produceren als het herproduceren van de ringkerntrafo 500va helpen wij u graag. Om er 100 procent zeker van te zijn dat uw transformator optimaal aansluit bij uw werkzaamheden, kunt u een prototype bij ons bestellen. Bevalt dit? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Laat u professioneel adviseren

Een ringkerntrafo 500va bestelt u niet iedere dag. Wij begrijpen daarom dat u met ons wilt overleggen of de ringkerntrafo 500va de beste keuze is voor uw toepassingen. Bel ons via 077 398 52 61 en kom er zo snel mogelijk achter op welke manier u het best geholpen kan worden. Heeft u al een ringkerntrafo en wilt u de machine laten ingieten? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Bestel vandaag nog uw producten online of schakel onze hulp in.

Ook interessant