Ringkerntrafo 800va

  • Maatwerk in overleg
  • Gratis verzending vanaf €1000
  • Onderdeel van ACE Transformers & Coils
Ingegoten PCB transformatoren
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
1 fase trafo met schroefklem
Standaard 1 fase ringkerntrafo

Op momenten dat u extra vermogen nodig heeft voor uw werkzaamheden, kiest u voor de ringkerntrafo 800va van ACE Transformers and Coils. Doordat wij transformatoren voor u op maat maken, krijgt u altijd het hoge rendement en het formaat ringkerntrafo dat u nodig heeft. Bij ons weet u zeker dat uw type transformator helemaal bij uw wensen aansluit.

Voor extra vermogen kiest u voor de ringkerntrafo 800va

Als u op zoek bent naar kwaliteit, kiest u voor onze ringkerntrafo 800va. Dankzij een hoog rendement en weinig strooiveld, haalt u het maximale vermogen uit uw transformator. De energie in het apparaat wordt maximaal behouden, waardoor deze varianten uitermate geschikt zijn voor toepassingen zoals audioversterkers of medische apparaten. Combineer kracht met nauwkeurigheid en laat een ringkerntrafo 800va door ons op maat maken.

Het formaat dat past bij uw situatie

Door het grote rendement van de ringkerntrafo 800va, hebben deze transformatoren kleinere afmetingen. De maat en het gewicht zijn daardoor in veel gevallen ongeveer de helft van een bloktrafo’s. Ook afwijkende formaten zijn goed te realiseren met een ringkerntrafo. Denk hierbij aan een bepaalde hoogte of diameter. Tel daarbij op dat de ringkerntrafo 800va, vergeleken met een bloktrafo, weinig mechanische bromgeluiden heeft en u begrijpt waarom dit model voor u de juiste keuze is. Laat verschillende producten door ons ingieten of kies voor assemblagewerk en maak uw werk compleet.

Probeer uw ringkerntrafo uit en kom erachter of het aansluit bij uw wensen

Bestel de ringkerntrafo 800va gemakkelijk online en voer iedere klus eenvoudig uit. Heeft u een vermoeden welke ringkerntrafo het best bij u past, maar weet u het niet zeker? Onze professionals geven u graag meer uitleg over de toepassing die het best bij uw situatie past. Neem contact met ons op via 077 398 52 61 en ga voor een extra vermogen.

Ook interessant