Ringkerntrafo 80va

  • Maatwerk in overleg
  • Gratis verzending vanaf €1000
  • Onderdeel van ACE Transformers & Coils
Ingegoten PCB transformatoren
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
1 fase trafo met schroefklem
Standaard 1 fase ringkerntrafo

Voer uw klus eenvoudig uit met een ringkerntrafo 80va van ACE Transformers and Coils. Doordat al onze transformatoren op maat worden gemaakt, hebben wij altijd de juiste ringkerntrafo die past bij uw werkzaamheden. Kies voor veiligheid, efficiëntie en een hoog rendement en bestel uw materiaal eenvoudig via onze webshop.

De voordelen van een ringkerntrafo 80va

Ten opzichte van een conventionele bloktrafo, heeft de ringkerntrafo 80va een aantal streepjes voor. Naast een hoog rendement dat zorgt voor een hoger vermogen, straalt dit model minder magnetisch strooiveld uit. Het grote voordeel hiervan, is dat de energie in de ringkerntrafo 80va optimaal behouden wordt. Ook hebben ringkerntrafo’s in vergelijking met bloktrafo’s weinig mechanische bromgeluiden. De ringkerntrafo 80va is in veel gevallen zelfs acht keer stiller in vergelijking met bloktrafo’s.

Een ringkerntrafo op maat gemaakt

Wanneer u door ons een ringkerntrafo 80va laat maken, kunt u rekenen op het formaat, vermogen en resultaat waar u naar op zoek bent. Zelfs afwijkende afmetingen, denk aan een bepaalde hoogte of diameter, zijn voor ons mogelijk. Maar er is meer. Doordat wij verschillende prototypes hebben, ervaart u eenvoudig hoe een ringkerntrafo in de praktijk werkt. Voldoet het apparaat aan uw wensen? Dan maken wij zo snel mogelijk voor u een eigen exemplaar. Indien gewenst kunnen wij zelfs verschillende materialen laten ingieten of kunt u kiezen voor assemblagewerk.

Schakel onze expertise in

Heeft u interesse in een van onze transformatoren? Plaats dan een bestelling via onze webshop of neem contact op met onze professionals via 077 398 52 61. Zij kunnen u exact vertellen welke varianten het best bij uw werkzaamheden passen. Krijg de juiste spanning en kies voor een op maat gemaakte ringkerntrafo 80va!

Ook interessant