0 items

Ringkerntrafo 9v

Home » Ringkerntrafo 9v
R
Maatwerk in overleg
R
Gratis verzending vanaf €500
R
Onderdeel van A.C.E. Wikkeltechniek
Trafo op maat
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
Standaard ingegoten 1 fase trafo
1 fase trafo met schroefklem
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
Standaard 1 fase ringkerntrafo
Zoekt u een ringkerntrafo 9v? Dan heeft ACE Transformers and Coils precies de transformatoren waar u naar op zoek bent. Doordat de apparaten altijd op maat worden gemaakt, weet u zeker dat uw hulpmiddel aansluit bij uw werkzaamheden. In de webshop van ACE Transformers and Coils vindt u alleen maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Een ringkerntrafo 9v nodig? Wij gaan voor u aan de slag!

Het voordeel van op maat gemaakte producten, is dat het materiaal altijd aansluit bij uw werkzaamheden. Dat geldt ook voor de ringkerntrafo 9v. Doordat de afmetingen, het vermogen en het resultaat past bij uw verwachtingen, doet u altijd een goede koop. Het grote voordeel dat een ringkerntrafo 9v al heeft, is dat er minder magnetisch strooiveld uitgestraald wordt in vergelijking met bloktrafo’s. Hierdoor blijft de energie optimaal behouden.

Test zelf de stille ringkerntrafo

Een ander groot voordeel van de ringkerntrafo 9v is dat het apparaat weinig mechanische brom produceert. In vergelijking met een bloktrafo kan dat zelfs met acht factoren verschillen. Ziet u het ook zitten om een stillere, meer vermogende en efficiëntere ringkerntrafo aan te schaffen? Probeer dan eerst ons prototype. Zo komt u er zelf achter hoe onze apparaten in de praktijk werken, zodat u zelf overtuigd raakt. Bent u tevreden? Dan maken wij zo snel mogelijk uw eigen ringkerntrafo.

Onze professionals staan voor u klaar

Bestel vandaag nog via onze webshop de ringkerntrafo waar u naar zoekt. Heeft u vragen over het gebruik van een transformator of wilt u weten welke varianten het best bij uw werkzaamheden aansluiten? Bel 077 398 52 61 en laat u informeren. Heeft u al een apparaat en moeten wij dat ingieten? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Staat uw product niet in onze webshop?

In overleg is maatwerk bij ons mogelijk