Trafo kosten

  • Maatwerk in overleg
  • Gratis verzending vanaf €1000
  • Onderdeel van ACE Transformers & Coils
Ingegoten PCB transformatoren
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
1 fase trafo met schroefklem
Standaard 1 fase ringkerntrafo

Wanneer u via een professioneel bedrijf een trafo wilt bestellen, wilt u natuurlijk weten wat de kosten ervan zijn. Op het moment dat u de elektrische spanning verhoogt of verlaagt naar het gewenste niveau, moet dat natuurlijk zo efficiënt mogelijk gebeuren. Wanneer u een trafo koopt bij ACE Transformers and Coils, kunt u altijd een transformator op maat verwachten. Op die manier kunnen uw werkzaamheden op de best mogelijke manier worden uitgevoerd.

Een trafo bestellen of direct kopen? Bij de specialist houdt u de kosten overzichtelijk

De spanning die apparaten nodig hebben, is niet altijd hetzelfde. Kies ervoor om een trafo bij ons te bestellen en zorg voor een juist vermogen. Wanneer u bij ons een trafo wilt kopen, wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn. Naast dat wij een meer dan gunstig aanbod hebben, zijn er meerdere voordelen waarom u kiest om een trafo bij ons te bestellen.

Kosten noch moeite besparen: probeer de trafo die u wilt kopen eerst bij ons uit

Doordat wij voor u de transformator op maat maken, krijgt u altijd de afmeting en het vermogen dat u wenst. Wanneer u ervoor kiest om een trafo te bestellen, wilt u natuurlijk zeker weten dat kosten het dubbel en dwars waard zijn. Daarom heeft u de mogelijkheid om een prototype van een van de transformatoren te bestellen, zodat u in de praktijk kunt ervaren hoe het materiaal werkt. Tevreden met het resultaat? Dan kunnen we meerdere exemplaren voor u maken.

De specialist helpt u met alles rond transformatoren

Bestel vandaag nog het materiaal dat u nodig heeft. Als u een trafo wilt bestellen, weet u zeker dat het de kosten waard zijn. Laat u informeren door onze vakkundige werknemers en vind het materiaal dat u nodig heeft. Bel ons via 077 398 52 61 en laat ons weten op welke manier wij u van dienst kunnen zijn.

Ook interessant