Transfo

  • Maatwerk in overleg
  • Gratis verzending vanaf €1000
  • Onderdeel van ACE Transformers & Coils
Ingegoten PCB transformatoren
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
1 fase trafo met schroefklem
Standaard 1 fase ringkerntrafo

Als u op zoek bent naar een transfo, wilt u natuurlijk duidelijk kunnen zien wat de kosten zijn die u voor een transformator kunt verwachten. Bij ACE Transformers and Coils krijgt u het overzicht wat duidelijkheid schept. Zo vindt u altijd een efficiënte transfo met het vermogen waar u naar op zoek bent. Ga voor kwaliteit tegen de juiste kosten en bestel eenvoudig een transformator bij ons online.

De transfo die aansluit bij uw werkzaamheden

Het is van groot belang dat u materiaal heeft waar u mee vooruit kunt. Wanneer u bij ons een transfo aanschaft, weet u dat dit zeker het geval is. Onze apparaten hebben altijd een hoog rendement met het vermogen dat u nodig heeft. Tel daarbij op dat de transformator de energie maximaal behoudt dankzij weinig strooiveld, er amper een mechanisch bromgeluid is en de afmetingen naar wens zijn en u begrijpt waarom de transfo de kosten meer dan waar zijn.

Bij ons weet u zeker dat de transfo in praktijk uitstekend werk

Wij geloven in onze vaardigheden. Allereerst maken wij een ontwerp, om vervolgens de plannen te realiseren. Voor de realisatie kunt u bij ons het materiaal testen door middel van een prototype. Op die manier weet u zeker dat het materiaal in de praktijk ook uitermate geschikt is. Vervolgens maken wij voor u de transformator op maat en staan de kosten absoluut gelijk aan de kwaliteit.

Wij helpen u graag verder

Waar wacht u nog op? Schaf een transfo aan en ga aan de slag. Bestel eenvoudig online en bespaar kosten noch moeite bij het aanschaffen van een transformator. Heeft u nog vragen voor ons? Bel ons via 077 398 52 61 en krijg het materiaal waar u al tijden naar op zoek bent.

Ook interessant