Transformator behuizing

  • Maatwerk in overleg
  • Gratis verzending vanaf €1000
  • Onderdeel van ACE Transformers & Coils
Ingegoten PCB transformatoren
Dubbel geïsoleerde 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo
Standaard ingegoten 1 fase trafo universeel
1 fase ingegoten veiligheidstrafo
1 fase trafo met DIN rail + schroefklem
1 fase trafo met schroefklem
Standaard 1 fase ringkerntrafo

Op het moment dat u een transformator heeft, is het net zo belangrijk om aan de behuizing te denken. U wilt naast een optimaal vermogen het werk natuurlijk op een veilige manier kunnen uitvoeren. ACE Transformers and Coils heeft de behuizing voor vrijwel iedere soort transformator, in het materiaal dat aansluit bij uw werkzaamheden.

Heeft u een transformator? Denk aan uw veiligheid en ga voor de juiste behuizing

Veilig werken is van groot belang in een bedrijf. U wilt uw werknemers natuurlijk 100 procent beschermen. Met een juiste behuizing van een transformator lukt dat gegarandeerd. Op die manier voorkomt u eenvoudig dat voorwerpen of vloeistoffen de transformator kunnen beschadigen en bent u ernstige ongelukken voor. Onze specialisten helpen u graag met het adviseren van een behuizing, waardoor uw transformator optimaal kan functioneren. Wat het formaat van het apparaat ook is.

Schaf het materiaal aan dat u zoekt

Er zijn verschillende materialen waar u voor kunt kiezen als u behuizing voor een transformator zoekt. Onze professionals helpen u graag met het kiezen van de juiste behuizing die aansluit bij uw transformator.

Alles wat u wilt weten over transformatoren

Doordat onze specialisten alles weten van transformatoren, kunnen zij u op allerlei vlakken helpen. Weet u precies wat u nodig heeft? Dan bestelt u eenvoudig al uw materiaal via onze webshop. Wilt u bijvoorbeeld bepaalde producten laten ingieten of assemblagewerk laten uitvoeren? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Bel naar 077 398 52 61 en krijg het antwoord op uw vraag.

Ook interessant